"Order Via Whatsapp" : Pilihan untuk e-Commerce Anda

Capture

Sedar tak, kebanyakkan pembeli online di Malaysia suka bertanya bermacam-macam soalan sebelum membeli? Mungkin anda berasa leceh untuk menjawab soalan berulang-ulang dari pelanggan, tetapi anda bersedia kehilangan pelanggan sebegini?
Kalau anda tak kisah, Okey...berhenti membaca artikel ini, jika tidak teruskan membaca. Ada sesuatu yang menarik untuk anda pertimbangkan.

Anda pastinya biasa dengan istilah FPX, Bank Transfer atau COD untuk urusan jual beli di laman web e-Commerce, bagaimana jika saya tawarkan satu lagi option, "Order Via Whatsapp". Pelanggan anda kini boleh menghubungi anda dahulu sebelum membeli.

Siapa yang sesuai mempunyai option ini?

Sangat sesuai untuk laman e-Commerce anda jika anda tidak mempunyai FPX, melalui "Order Via Whatsapp" ini, anda boleh berkongsi maklumat pembayaran dengan bakal pelanggan anda secara "Chat".

Juga, jika anda sudah pun memiliki FPX, tetapi masih mahu menjual secara Whatsapp. Anda boleh menawarkan lebih dari satu pilihan bayaran kepada mereka.

Menarik? Hubungi saya jika anda memerlukan laman web e-Commerce. Saya adalah freelancer menyediakan perkhidmatan membina laman web untuk semua sektor.

Layari laman web saya untuk pakej dan info lain : www.thesites.com.my

Whatsapp : +60189499690

Laman web yang dibina akan dipastikan SEO Friendly untuk merebut laman pertama Google Search. Kualiti Profesional, Harga Premium.

0
0
0
s2sdefault

© 2018 The Sites All Rights Reserved | Web Dev | Management