Kenapa Bisnes Anda Perlukan Laman Web? 12 Sebab Anda Perlu Tahu

www

Apabila anda ingin memulakan perniagaan pertama anda, pada masa bila yang anda fikir "Saya perlu mendapatkan laman web". Mengapa saya memerlukan laman web?

Oleh itu, saya akan membantu anda dengan 12 alasan asas mengapa anda, pemilik perniagaan kecil, blogger, syarikat korporat atau NGO sebenarnya memerlukan laman web.

Sebab # 1 - Risalah dalam talian (Brosur)

Sesetengah orang menghabiskan berjuta-juta membuat risalah dan mengedarkannya. Dengan memiliki laman web, anda boleh melangkauinya. Pelanggan berpotensi anda boleh mengetahui tentang anda dan mana-mana produk anda di hujung jari mereka.

Alasan # 2 - Lebih banyak pelanggan

Lebih daripada 2.4 bilion orang menggunakan internet setiap hari, dan kira-kira 90% daripada mereka telah membeli sesuatu, atau dihubungi sebuah syarikat, dalam talian dalam tempoh 12 bulan yang lalu. Jadi, dengan tidak mempunyai laman web, anda akan kehilangan peluang menjual produk anda.

Alasan # 3 - Pengaruh

Dengan mempunyai laman web berpotensi ribuan orang akan melihatnya. Anda boleh mempengaruhi keputusan orang untuk membeli atau mempertimbangkan perkhidmatan anda tanpa anda perlu berada di hadapan mereka.

Alasan # 4 - Masa untuk pamerkan kelebihan / kebolehan

Adalah penting untuk mempunyai faktor wow untuk first impression, bukan? Nah, dengan memiliki laman web, anda boleh menunjukkan apa kelebihan anda berbanding pesaing diluar sana.

Alasan # 5 - Membantu dengan matlamat perniagaan

Apabila anda perlu untuk menulis kandungan untuk laman web anda, anda akan mengkaji semula perkara-perkara mengenai perniagaan anda yang anda tidak lakukannya dalam masa yang panjang. Anda kemungkinan besar akan menilai semula matlamat perniagaan anda selepas itu.

Sebab # 6 - Kerintangan rendah

Pernah mahu memulakan perniagaan? Nah, sekarang anda boleh melakukannya dengan ruang maya. Malah, dengan menggunakan beberapa pembekal laman web percuma anda tidak perlu membayar sesen pun.

Alasan # 7 - 24 jam sehari

Laman web anda berjalan 24/7 tanpa sebarang penyeliaan atau perlu menguncinya. Anda sentiasa boleh berada di mana sahaja untuk pelanggan anda.

Alasan # 8 - Komunikasi dengan pelanggan

Dengan memiliki blog atau bahkan hanya penulisan mudah di laman web anda, anda boleh mengemas kini pelanggan mengenai tawaran terbaru, produk, promosi, acara, foto, atau sebarang kandungan lain.

Alasan # 9 - Pemasaran

Internet telah membuka dunia pemasaran baru yang tidak wujud sebelum ini. Dalam persekitaran perniagaan hari ini, laman web adalah alat terbaik untuk strategi pemasaran mudah dan murah.

Sebab # 10 - Sokongan pelanggan

Anda boleh mengurangkan kos sokongan pelanggan dengan mempunyai sistem tiket, atau bahkan hanya FAQ di laman web anda. Bantu menyelesaikan masalah mereka secara dalam talian.

Alasan # 11 - Email@mydomain.com

Dengan memiliki laman web, anda boleh mempunyai alamat e-mel anda sendiri@yourdomain.com. Ia lebih profesional dan mudah diingat. Pelanggan anda mungkin lebih yakin terhadap produk anda.

Alasan # 12 - Kredibiliti pantas

Pernahkah anda mengalami kesukaran membuat jualan? Atau meyakinkan seseorang bahawa anda adalah jujur. Dengan memiliki laman web yang tersusun dengan baik, anda dapat memupuk kredibiliti segera dengan sesiapa sahaja. Hanya pastikan ia diselenggara dengan baik, kemas dan mesra SEO!

Saya seorang freelancer web developer, saya boleh membantu anda memiliki laman web profesional yang baik pada harga premium.
Telefon / Whatsapp saya: 018-9499690 atau layari laman web saya untuk maklumat lanjut: www.thesites.com.my

Jadi ... "kenapa saya perlukan laman web?"

Bolehkah anda memikirkan beberapa sebab mengapa anda tidak patut? Ia tidak akan menjadi hujah yang seimbang jika anda berkata tidak.

0
0
0
s2sdefault

© 2018 The Sites All Rights Reserved | Web Dev | Management