5 Kelebihan Minisite Untuk Bisnes Online

Magnifyingglass

Kebanyakan orang dan bahkan anda mungkin menganggap minisites hanyalah laman web mini berharga tinggi dengan animasi Flash yang cool, persembahan visual yang menakjubkan tetapi nilai SEO yang rendah atau sifar. Fikirkan semula! Berikut adalah
kompilasi 5 manfaat mempunyai minisites.

1. Kelebihan SEO
Dengan alamat URL yang unik yang dapat diingat dengan mudah, orang dapat mencari produk dan perkhidmatan anda dengan lebih cepat dan lebih mudah. Ini pasti adalah kelebihan dalam pengoptimuman enjin carian. Minisites anda juga boleh menampilkan pelbagai nama domain yang kaya dengan kata kunci yang sangat diperlukan oleh Google, Yahoo, dan enjin carian lainnya.

2. Kempen E-mel yang cekap
Hampir semua orang mempunyai alamat e-mel. Minisites memanfaatkan fakta ini untuk berhubung dengan majoriti pengguna dalam talian. Minisites yang baik dapat memacu beratus-ratus pengguna dalam talian dan bakal pelanggan untuk mencari produk atau perkhidmatan pilihan.

3. Maklumat terperinci
Ia pasti dapat membantu produk dan perkhidmatan anda untuk mendapatkan butiran yang berkaitan dengannya di halaman sendiri. Mempunyai minisites untuk meletakkan semua butiran ini membantu pelawat memahami dengan mudah apa yang cuba anda sampaikan.

4. Kos
Membina dan menyelenggarakan minisites lebih murah daripada sebenarnya membuat laman web yang lebih besar. Namun kekurangannya,  jumlah halaman yang terhad, kandungannya juga kurang. Ia mengambil masa yang lebih singkat untuk membuatnya.

5. Penjenamaan Berkesan
Jika anda ingin melancarkan produk atau perkhidmatan baru, anda mahu ia menonjol dari jenama induknya. Ini adalah untuk memastikan produk atau perkhidmatan anda dapat berdiri sendiri. Ini juga penting jika anda melancarkannya untuk sasaran pasaran baru. Minisites boleh membantu dalam aspek ini.

Jadi, memerlukan minisites? Hubungi saya hari ini melalui e-mel: inquiries@thesites.com.my atau Whatsapp di +60189499690. Saya seorang web freelancer,
lawati minisites saya: www.thesites.com.my

0
0
0
s2sdefault

© 2018 The Sites All Rights Reserved | Web Dev | Management