Tips Memilih Web Developer Bagus Untuk Laman Web Anda

choosing web developer

Jadi, anda telah memutuskan bahawa anda memerlukan sebuah laman web. Sekiranya anda masih belum memilih pembangun laman web yang anda sukai, perlu diingatkan mereka akan bekerja untuk anda dalam beberapa bulan akan datang dan penting untuk anda gembira dengan pilihan anda.

Sebaik sahaja anda mempunyai senarai singkat agensi reka bentuk web yang mungkin, ambil langkah-langkah berikut untuk pilihan yang berjaya

1. Lawati laman web agensi prospek. Laman web agensi pembangun web yang dibina untuk syarikatnya sendiri merupakan petunjuk yang baik tentang gaya reka bentuk, keupayaan, dan kepakaran teknologi. Adakah anda suka laman web keseluruhannya? Adakah ianya responsif? Adakah ia memenuhi piawaian anda untuk reka bentuk estetik dan kemudahan penggunaan? Tidak semestinya ianya perlu 100% memenuhi kehendak anda dari segi penampilan tetapi yang penting adalah laman web ini kelihatan terkini dan visual yang menyenangkan, sangat berfungsi, dan menawarkan pengalaman pengguna yang baik.

2. Semak beberapa laman web yang mereka bina. Banyak syarikat pembangun web akan mempunyai bahagian portfolio di laman web mereka supaya anda dapat melihat beberapa contoh kerja mereka dengan mudah. Adakah laman web yang mereka bangun profesional dan mudah digunakan? Adakah salah satunya menepati ciri-ciri yang anda perlu?

3. Panggil mereka untuk bercakap tentang projek anda dan adakan mesyuarat. Perhatikan bagaimana mereka mengendalikan panggilan telefon-adakah mereka boleh diakses dan mesra? Adakah mereka bertanya soalan tentang syarikat anda dan butiran projek, atau adakah mereka segera mendesak anda memilih mereka? Ini adalah syarikat yang anda akan bekerjasama selama berbulan-bulan, jadi persefahaman adalah penting.
Sebaik sahaja anda telah mengadakan mesyuarat, berikut adalah soalan untuk anda tanyakan:

- Adakah mereka membina laman web lain untuk syarikat dalam industri sama seperti anda?

- Apakah sistem pengurusan kandungan (CMS) yang mereka bangunkan?

- Boleh anda boleh jumpa team mereka?

- Apa yang berlaku jika anda ingin membuat perubahan atau kemas kini ke laman web selepas projek selesai?

- Harga projek

Di The Sites, anda dialu-alukan untuk bertanya apa-apa sebelum mencapai sebarang persetujuan dan ianya PERCUMA. Hubungi kami / Whatsapp di +60189499690 atau email kami: inquiries@thesites.com.my

0
0
0
s2sdefault

© 2018 The Sites All Rights Reserved | Web Dev | Management